Blind dates tussen docenten?! In een speciale editie van First Dates zijn het basis- en het voortgezet onderwijs weer iets dichter bij elkaar gekomen.

De Overbrugging is een samenwerking tussen collega’s van de Iris-scholen (basisonderwijs) en van het Ichthus College (voortgezet onderwijs). Het doel is om de overgang van een leerling van groep 8 naar klas 1 zo goed mogelijk te krijgen. Hierbij zijn er door het jaar heen tal van verschillende acties. Een hiervan was de speciale editie van ‘First Dates’.

Op woensdag 02-02-2022 zijn docenten van het Ichthus College op bezoek geweest op een Iris-school om te zien hoe het onderwijs daar vorm wordt gegeven. Hoe de collega’s dit hebben ervaren? En of ze elkaar nog een keer willen zien? Kijk snel de video via https://tinyurl.com/mvszcw5p om te zien hoe dit op Het Stroomdal is gegaan.